fbpx

ЛАЗУРИТОВО ВЪРЗОПЧЕ ВАЙДУРЯ

ЛАЗУРИТОВО ВЪРЗОПЧЕ от miteviminerals

            Съдържа комбинация от минерали, между които и златен лазурит от нах. Саръ-Санг на брега на р. Кокча край Файзабад, Афганистан.

С него  се преодоляват тревожност, натрапчиви мисли, несигурност, отчаяние, неврози, депресии, липса на мотивация, различни страхове и фобии – т. е. всички рефлекси на нервната система, които отдалечават човека от неговата хармонична, светла и прекрасна същност. То съдейства за постигане на вътрешна свобода, духовен мир и емоционален баланс.

На Изток разчитат на лазуритовото вързопче и за промяна на съдбата към най-доброто. Вибрациите на златния лазурит въздействат  върху определени полета в и около мозъка и помагат за трансформиране на потискащите  душевността  импулси в градивна психологическа енергия. Казано с други думи, то помага за минаване отвъд трудностите, заложени от съдбата, наричани в източните медицинско-философски трактати кармични препятствия. Оригиналния продукт можете да намерите при нас.

В статията „За лазуритовото вързопче или как „Джуд-ши“ ни учи да преминем отвъд кармичните препятствия“ можете да прочетете за въздействието на вързопчето от научна гледна точка.

Продуктът ЛАЗУРИТОВО ВЪРЗОПЧЕ ВАЙДУРЯ можете да закупите от нашия магазин.